Skipiste

Klein bescheiden dorpje

... Mooi gelegen

Zwieselstein

Zwieselstein is een klein dorpje in de gemeente Sölden met maar een paar honderd inwoners. Er zijn enkele hotels en appartementen en je kunt lekker eten in één van de 4 restaurants. Zwieselstein ligt niet direct aan de piste of bij een skigebied maar vanaf Zwieselstein rijdt je in 5 minuten naar het dalstation van de Gaislachkogelbahn in Sölden. 

Traditionele houten huizen

Zweiselstein ligt op 5 minuten rijden (4 km) van Sölden én van de eerstvolgende skilift, namelijk het dalstation van de Gaislachkoglbahn. Het skigebied van Sölden ligt dus om de hoek en ook de pistes van het skigebied Ober- en Hochgurgl (meer dan 100km piste) zijn slechts een paar minuten verwijderd. In Zwieselstein vind je nog de mooie oude houten huizen. Het kerkje stamt uit het jaar 1.747 en kunstliefhebbers vinden in het dorp een galerie waar oorspronkelijke inwoners hun kunst tentoonstellen.

Accommodaties 

Via ons boekingssyteem kun je één van de 41 accommodaties in Zwieselstein boeken. Je vindt er zowel appartementen, gasthofen als hotels.

Boek nu

Pistekaart Zwieselstein 

Pistekaart Sölden Ontdek het skigebied
144 km piste totaal
70 km blauwe piste 48 %
45 km rode piste 32 %
29 km zwarte piste 20 %
Dal: 1350 m - Top: 3250 m
8 gondels | 19 stoelliften | 7 sleepliften
928 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:25 uur
Bekijk pistekaart Interactieve pistekaart

Plattegrond Zwieselstein

Zwieselstein ligt op 907 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 10 uur. Zwieselstein ligt op een hoogte van 1.470 meter.