Skier in Sölden

Alle ruimte in je eigen appartement

338 appartementen

Appartementen in Sölden

Sölden en de bijbehorende buurtdorpen huisvesten maar liefst 388 appartementen, chalets en vakantiewoningen. De meeste appartementen bevinden zich in Sölden zelf, namelijk 335. De overige appartementen zijn verdeeld over Vent (19), Hochsölden (2) en Zwieselstein (32). Vanuit deze 'buitendorpen' is het skigebied eenvoudig te bereiken via de gratis skibus. Boekingen via de VVV >

Ligging appartementen

De appartementen in Sölden liggen op een hoogte van ongeveer 1.377 meter. Hierdoor is het in de wintermaanden mooi wit en kun je in sommige gevallen naar je appartement skiën. De appartementen in het satelliet-resort Hochsölden staan op de piste op een hoogte van 2.090 meter. De drie grote gondels in Sölden en de gratis skibus zorgen ervoor dat je snel op de piste staat. Après-skiërs kunnen het beste een accommodatie onderaan bij de Giggijochbahn gondel boeken. Zo kun je lopend naar de skilift én naar de leukste après-ski tenten van Sölden.

Appartement inclusief skipas

Een appartement in Sölden inclusief skipas boek je bij één van de volgende wintersport specialisten.

Appartement Scheiber
Appartement Scheiber - SÖLDEN

Kijk voor meer appartementen op Chalet.nl of Villaforyou

Top 6 voordelige appartementen in Sölden

Dit zijn de meest voordelige maar wel goede appartementen in Sölden. Sommige appartementen hebben 1 slaapkamer met slaapbank maar ze zijn er ook met 2 of 3 slaapkamers. Ligging is vaak net buiten Sölden maar met de skibus ben je in enkele minuten bij één van de 3 gondels.

  1. Appartement Gletscherstraße
  2. Appartement Rosmarie
  3. Alois Arnold
  4. Renaldo appartementen
  5. Appartementen Wiesengrund
  6. Alpenheim Jörgele
Appartement Wiesenrand
Appartement Wiesenrand - SÖLDEN

Reserveren via de VVV

Alle 445 appartementen in Sölden zijn online boekbaar via het boekingssysteem van de VVV Tourismus Ötztal. Via de onderstaande links kun je de complete lijst bekijken of een uitgebreide zoekopdracht invoeren zodat je precies het juiste appartement vind voor je wintersport of zomervakantie.

Reserveren via de VVV