Skier in Sölden

Alle ruimte in je eigen appartement

338 appartementen

Appartementen in Sölden

Sölden en de bijbehorende buurtdorpen huisvesten maar liefst 388 appartementen, chalets en vakantiewoningen. De meeste appartementen bevinden zich in Sölden zelf, namelijk 335. De overige appartementen zijn verdeeld over Vent (19), Hochsölden (2) en Zwieselstein (32). Vanuit deze 'buitendorpen' is het skigebied eenvoudig te bereiken via de gratis skibus. Boekingen via de VVV >

Ligging appartementen

De appartementen in Sölden liggen op een hoogte van ongeveer 1.377 meter. Hierdoor is het in de wintermaanden mooi wit en kun je in sommige gevallen naar je appartement skiën. De appartementen in het satelliet-resort Hochsölden staan op de piste op een hoogte van 2.090 meter. De drie grote gondels in Sölden en de gratis skibus zorgen ervoor dat je snel op de piste staat. Après-skiërs kunnen het beste een accommodatie onderaan bij de Giggijochbahn gondel boeken. Zo kun je lopend naar de skilift én naar de leukste après-ski tenten van Sölden.

Wintersport Sölden

Bij deze aanbieders boekt u een appartement of chalet in Sölden voor de wintersportvakantie.

Appartement +SKIPAS

Skipiste
Skiërs in Hochsölden

Zoek en boek tips

De website www.soelden.nl is officeel partner van Ötztal Tourismus in Oostenrijk. Via het onderstaande boekingssysteem kun u alle appartementen en hotels online reserveren. Voer uw zoekopdracht in en u ziet direct de actuele beschikbaarheid. Alle appartementen, chalets en vakantiewoningen kun je online reserveren via onze website, in samenwerking met de VVV en zonder tussenkomst van touroperators. Je hebt dus de meeste keus en je boekt voordeliger direct bij de verhuurder. Tijdens het zoeken worden de beschikbare accommodaties weergegeven op de kaart van Google Maps zodat je goed kunt zien welk appartement de meest ideale ligging heeft. Naast het uitgebreide zoek-en-boek systeem kun je ook de accommodatielijst raadplegen. Hierin kun je zoeken op 'naam' of op 'categorie' of 'aantal sterren'. Zoek appartement »

Populair in Sölden

Bron: Zoover  |  aantal beoordeling: 10+, cijfer: 8+