Après-ski

Het après-ski gebeuren in Sölden kent vele vormen. Zo zijn er rasechte après-ski tenten, schirmbarren, disco's, restaurants, cafés, pubs en nog veel meer. Ook aan vervoer is gedacht. Ze kun je gebruik maken van de Nightliner bus die je voor 2 euro (enkele reis) binnen het dorp vervoert. Buiten het dorp kost een ritje 4 euro.

Vier feest in één van de vele bars en disco's
Vier feest in één van de vele bars en disco's

Bijna alle après-ski gelegenheden bevinden zich aan de Dorfstraße die midden door Sölden loopt. Zo wordt het wel heel verleidelijk om een kroegentocht te houden!

Après-ski toppers Sölden

Almrausch

SÖLDEN - Dorfstrasse 58
Almrausch
tip
De Almrausch is de perfecte plek om een geweldige après-ski avontuur te beleven, er wordt gefeest tot 1 uur snachts en er wordt genoten van verschillende soorten drankjes.

Schirmbar

SÖLDEN - Dorfstraße 58
Schirmbar
tip
De Schirmbar stroomt al vroeg in de middag vol en dit blijft zo tot aan sluitingstijd. De muziek wordt verzorgd door DJ Bomba, die ook wel bekend staat als de beste DJ van de bergen.

Fire & Ice

SÖLDEN - Dorfstraße 3
Fire & Ice
Als je na een intensieve dag skiën nog energie overhebt, kan je bij Fire & Ice uit je dak gaan op de muziek.

Mogul

SÖLDEN - Dorfstraße 1
Mogul
De après-ski in Mogul begint om 3 uur, en zorgt voor een gezellige sfeer door de verschillende soorten muziek dat er gedraaid wordt.

Kuckuck

SÖLDEN - Dorfstraße 44
Kuckuck
Drankjes, eten en bekende hits, Kuckuck heeft het allemaal. Kuckuck is te vinden direct aan de voet van Giggijochbahn.

GIGGI Tenne

SÖLDEN - Giggijochstraße 21
GIGGI Tenne
Na het skiën kun je heerlijk genieten op het zonterras van Giggi Tenne. Luister naar de après-ski hits terwijl je dansend de middag doorgaat.

Marco's Treff

SÖLDEN - Dorfstrasse 80
Marco's Treff
Marco's Treff zorgt voor een geweldige sfeer en warme feestjes. Er is een zonneterras waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht, het weer en de specialiteiten van Marco's Grill.