Bruisende apres ski in Solden

Bruisende après-ski in Sölden

Après-ski

Het après-ski gebeuren in Sölden kent vele vormen. Zo zijn er rasechte après-ski tenten, schirmbarren, disco's, restaurants, cafés, pubs en nog veel meer. Ook aan vervoer is gedacht. Ze kun je gebruik maken van de Nightliner bus die je voor 2 euro (enkele reis) binnen het dorp vervoert. Buiten het dorp kost een ritje 4 euro. Bijna alle après-ski gelegenheden bevinden zich aan de Dorfstraße die midden door Sölden loopt. Zo wordt het wel heel verleidelijk om een kroegentocht te houden!
# Check de goedkoopste accommmodaties

Tip
SÖLDEN - Dorfstrasse 58

Almrausch

De Almrausch is de perfecte plek om een geweldige aprés-ski avontuur te beleven, er wordt gefeest tot 1 uur snachts en er wordt genoten van verschillende soorten drankjes. 

Tip
SÖLDEN - Dorfstraße 58

Schirmbar

De Schirmbar stroomt al vroeg in de middag vol en dit blijft zo tot aan sluitingstijd. De muziek wordt verzorgd door DJ Bomba, die ook wel bekend staat als de beste DJ van de bergen

SÖLDEN - Dorfstraße 3

Fire & Ice

Als je na een intensieve dag skiën nog enrgie overhebt, kan je bij Fire & Ice uit je dak gaan op de muziek.

SÖLDEN - Dorfstraße 44

Kuchkuck

Drankjes, eten en bekende hits, Kuckuck heeft het allemaal. Kuckuck is te vinden direct aan de voet van Giggijochbahn.

SÖLDEN - Giggijochstraße 21

GIGGI Tenne

Na het skiën kun je heerlijk genieten op het zonterras van Giggi Tenne. Luister naar de aprés-ski hits terwijl je dansend de middag doorgaat.

SÖLDEN - Dorfstraße 80

Marco's Treff

Marco's Treff zorgt voor een geweldige sfeer en warme feestjes. Er is een zonneterras waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht, het weer en de specialiteiten van Marco's Grill.